Jurnal

Blog temporar inchis….

   Sfarsit!

    Nu am fost un blogger activ care sa’si petreaca si/sau sa’si risipeasca ore nesfarsite pe internetul virtual unde doar un simplu click sterge un text lecturat sau deschide alte zeci si nici n’am dorit sa fac din scrisul pe blog un moft, o pasiune, o indeletnicire, o profesie sau un scop al gandurilor si activitatiilor personale… Dimpotriva, pledez pentru intimitate si pentru comunicarea fata catre fata pentru ca bucuria/tristetea sa fie deplina…

  In urma cu cateva luni un prieten a insistat,  eram inca la Londra, si am inceput sa postez articole considerandu’le utile pentru o mana de cititori.

Dupa aproape o luna de la re’intoarcerea in patria muma, in fortareata din Carpati,  orice gand sau idee rostita sau scrisa mi se pare fara noima pentru ca Romania nu’mi este un „germene de idei” iar traiul celor din jur (inclusiv al meu) este amarat… astfel ca nu (mai) detin nicio motivatie de a  mai asterne vreun cuvant…imi pare rau. va multumesc …

 Cura ut valeas

Reclame

7 gânduri despre „Blog temporar inchis….

 1. ca va?n-am nici cea mai mica indoiala ca domeniile tale de expertiza isi vor gasi cit de curind valorizarea.Pe mine m-ai ajutat sa inteleg inainte de-a incepe stagiul de practica sa-mi adun curajul de-ai privi pe clientii mei nu ca pe dependenti,prostituate,itineranti,stigmatizati de maladii mentale ci ca persoane cu potentialitati infinite al caror comportament nu este ceea ce-i defineste.Am indraznit sa arunc o privire in frumusetea diferentei noastre.Curaj
  Salutations distinguees

 2. Mihai, deschide, te rog! 🙂

  Avem nevoie de tine! :-I

  Esti una din vocile cele mai oneste, inteligente si de bun-simt din Romania. Ai un mod de a fi sincer, direct, care va produce un cutremur mai mare decat „Schimbarea la fata a Romaniei”. (Numai sa nu vina iarasi peste noi niscaiva hoarde de la Rasarit.)

  ……………….. (Sfaturi)……………………

  Dupa ce ti-ai oblojit ranile, scoala-te, caci lupta doar acu’ incepe!

  Si Deus pro nobis, quis contra nos?

 3. Namaste,

  Iti citesc blogul retrospectiv. Lectura este extrem de placuta. Ar fi foarte interesant sa ia forma unui bildungsroman. Chiar atat de rau te-a reprimit Romania? Sper totusi ca vei reveni. Poate scrisul devine un mijloc terapeutic, ca si la Cioran.
  Alles gute

  1. multumesc pt comentariu R.D….da, chiar atat de rau…chiar dk scrisul are valoare terapeutica…mai bine s’o faci pt tine…sa nu’ti expui proprile ganduri, angoase, intimitati,etc….

 4. Ma faci sa cred ca nu poti mai mult de atat. CREATIVITATEA o ai oriunde, este a ta, nu conteaza tara in care te afli. Credeam ca acolo la Oxford v-au invatat si curajul printre altele. Daca este un singur lucru care nu-i lipseste unui roman adevarat acela e curajul. Intrebarea e: esti roman adevarat? da sau nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s