10 MARI SIBIENI

VOTEAZA „10 MARI SIBIENI”

http://10sibieni.razvanpop.ro/sibieni

„10 mari sibieni”

Campania a început prin demersul a doi bloggeri sibieni, Răzvan Pop (www.razvanpop.ro) şi Tudor Popa (www.cemerita.ro) şi sub patronajul Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.

Este probabil cea mai transparentă campanie desfăşurată vreodată în Sibiu. Nu s-a pornit cu un fond stabilit din punct de vedere financiar şi mediatic, preferându-se a se chema alături diferiţi parteneri pe parcursul acesteia. (a se vedea lista partenerilor). O primă, importantă realizare a campaniei noastre a fost revitalizarea blogosferei sibiene, care după o lungă perioadă de timp s-a reactivat şi reunit într-un proiect comun. 

În primele trei luni, ne-am propus a prezenta toate personalităţile alese pentru a intra în „competiţia” celui mai mare sibian. Acestea au fost prezentate pe cele două bloguri ale iniţiatorilor (toate cele 215 personalităţi), pe cele 18 bloguri ce s-au alăturat campaniei precum şi pe site-ul ziarului Turnul Sfatului şi în emisiunile TV Eveniment.

În a patra lună invităm sibienii să îşi aleagă cel mai mare sibian, votându-l. Cum se poate face acest lucru şi unde se poate vota? Pe blogurile partenere, pe site-urile diferitelor instituţii de presă ce doresc a promova proiectul (deja avem 3 site-uri pe care se va putea vota http://10sibieni.razvanpop.ro/sibieni ).

Se va putea vota pe contul de facebook al campaniei: http://www.facebook.com/pages/10-MARI-SIBIENI/115273488515617?ref=ts

 şi pe cel de youtube: http://www.youtube.com/user/10MariSibieni

Vom încerca a introduce taloane de votare în ziarele sibiene. De asemenea vom tipări taloane ce le vom împărţi în diferite locaţii ce devin astfel şi ele partenere ale campaniei. Ne gândim la localuri, la instituţii de cultură şi de învăţământ, la diferite alte market-uri de produse, în general la locaţiile frecventate intens de sibieni. Vom lua legătura cu Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a intra cu această campanie şi în liceele oraşului. De fiecare dată vă vom informa prompt cu privire la noii parteneri ai campaniei.

În urma votului vom realiza un top complet pe care îl vom prezenta la începutul lunii octombrie. Primii zece ce vor reieşi în urma votului  vor fi prezentaţi doar în ordine alfabetică. Din acel moment, ei vor primi un avocat (personalitate sau un specialist în domeniu) care le va susţine imaginea şi vor veni cu argumentele necesare care vă vor face să îi votaţi încă odată, într-un sondaj final ce are menirea a alege pe cel mai mare sibian din istorie. 

Vă invităm pe această cale a vă alătura campaniei, prin orice fel doriţi, prin susţinere mediatică, prin voluntariat sau prin donaţii şi sponsorizări.

http://10sibieni.razvanpop.ro/sibieni

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s